У склопу иницијативе за изградњу споменика Војиславу Воји Танкосићу

У склопу иницијативе за изградњу споменика Војиславу Воји Танкосићу, захваљујемо филмском студију и сјајној екипи Čačkalica http://www.cackalica.com/ Marko Huber Ненад Панајотовић Aleksa Dabic .Такође и Ненаду Komita Od Stare Srbije који поред идејних решења самог споменика са великим ентузијазмом учествује у раду разоткривања за неке и митског јунака, тигра првог светског рата како су аустроугари звали. Прекопали су му гроб да би утврдили да ли је заиста мртав, али Танкосић живи.
Посетили смо Костиће у Руклади, одакле је мајка Миља, и где се Војислав родио. Захваљујемо се домаћинима Борисаву и Зоран Костић на топлом пријему. Посетили смо школу као и гробно место Војиног деде по мајци Матије
После двадесет година Zoran Antonijević на истом месту и са истом жељом и идејом да се постави обележје Воји Танкосићу. Двадесет година је прошло од када је враћена табла на школу.
Одбори равногорског покрета широм западне Србије, Удружење Удружење Грађана Воја Танкосић
Vladan Popovic ,Монархистички клуб Обреновац настављају даље ширећи пријатељства све у циљу једног часног дела.
Отворен је динарски жиро рачун у ту сврху код поштанске штедионице 200-3471150101880-12 за прикупљање новца. Сви изводи ће бити јавно доступни како буде текло прикупљање средстава.

 

 

С вером у Бога,за Краља и Отаџбину

 

Равногорски Покрет

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top